Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Juridisch beheer | combipakket

Paperback Nederlands 2020 9789037256956
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Met de methode Scoren.info wordt u opgeleid voor een breed en boeiend vakgebied. Van Commercieel medewerker tot Junior accountmanager, Vestigingsmanager groothandel, Assistent-manager internationale handel, Intercedent en Contactcenter medewerker. Allemaal functies die vallen onder commerciële werkzaamheden, maar hun eigen specialisatie kennen.

Waar mensen met elkaar samenleven, zijn wetten en regels. Maar ook waar bedrijven met elkaar en met consumenten zakendoen gelden wetten en regels. Wil je succesvol zaken kunnen doen en geen onnodige risico’s lopen, dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van juridische begrippen en documenten. Je bent bekend met overeenkomsten, ondernemingsvormen, vermogensaspecten van ondernemingsvormen, bedrijfsbeëindiging, verzekeringen en vergunningen. In Juridisch beheer is aandacht voor de formele aspecten van werken en handelen in een zakelijke omgeving.

Combipakket
Een combipakket is één boek en licentie. Met de licentie krijg je toegang tot deze titel in onze digitale leeromgeving. Deze is geldig gedurende de looptijd van je studie.

Specificaties

ISBN13:9789037256956
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Verschijningsdatum:7-7-2020
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:
Jongbloed:Recht algemeen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Juridisch beheer | combipakket