Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De verandering begint bij jou

Meer succes in je werk met positieve psychologie

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789047008514
Direct te downloaden

Samenvatting

Organiseren nieuwe stijl is leren, delen, flexibel en creatief zijn. Daarvoor heb je als kenniswerker heel andere competenties nodig dan voorheen. Nick van Dam en Eileen Rogers geven in De verandering begint bij jou een compleet en kernachtig overzicht van die nieuwe competenties zoals mindfulness, appreciative inquiry en sociale intelligentie.

Het zijn op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde vaardigheden en technieken die wonderen doen voor werkrelaties, je eigen energie en je connecties met anderen.

Ze leren je de basisprincipes om positiviteit, vertrouwen en betrokkenheid aan te wakkeren in jezelf en in je medewerkers. Hiermee word je een stuwende kracht achter de innovatie en veranderingen in je organisatie.

Specificaties

ISBN13:9789047008514
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:186
Druk:1
Verschijningsdatum:11-6-2015
ISSN:

Expertrecensies (2)

De verandering begint bij jou
Han van der Pool | 2 augustus 2017
Aanpassing aan de snel veranderende maatschappij is nodig om als bedrijf succesvol te blijven. Een organisatie is verantwoordelijk voor de cultuur, de context en het raamwerk voor volledige betrokkenheid van de medewerker. In 'De verandering begint bij jou' vertalen de auteurs theorieën uit de positieve psychologie naar de dagelijkse praktijk.
Lees verder
De verandering begint bij jou
Sebastiaan van der Valk | 7 september 2015
Eindelijk een boek dat zakelijkheid en spiritualiteit met elkaar verbindt middels het overkoepelende thema positieve psychologie. Van Dam en Rogers hebben met dit boek diverse onderwerpen op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling aan elkaar weten te koppelen. Het zal jou als mens en/of als organisatie helpen om veranderingen tot stand te brengen!
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Nick van Dam

Nick van Dam is internationaal erkend thought leader, adviseur, onderzoeker, bestseller-auteur en spreker op het gebied van (corporate) leren en leiderschapsontwikkeling. Hij is voormalig partner, Chief Learning Officer en HR Executive bij Deloitte en McKinsey & Company. Hij is momenteel gelieerd aan McKinsey & Company als extern senior adviseur. Hij is lid van het College van Bestuur van IE (Instituto de Empresa) University Madrid, waar hij verantwoordelijk is voor innovatie. Tevens is hij verbonden als hoogleraar aan IE University Madrid en Nyenrode Business Universiteit. Hij doceert ook aan deelnemers van het Doctor of Education-programma voor Chief Learning Officers van de University of Pennsylvania. Nick is daarnaast Academic Director van de International Masterclass L&D Leadership, een leiderschapsprogramma voor L&O-professionals dat in een samenwerking tussen Nyenrode Business Universiteit en IE University is ontwikkeld. Daarnaast is hij Academic Director en professor van de Executive Master, Positive Leadership and Transformation. Nick is ook Director van het IE Center for Corporate Learning Innovation. Nick is oprichter van de Stichting e-Learning for Kids. Alle royalties van 'Leren en ontwikkelen in de digitale eeuw' worden aan deze stichting gedoneerd.

Andere boeken door Nick van Dam

Inhoudsopgave

Voorwoord
De verandering begint bij jou!

1. Neurowetenschap om leiding te geven aan positieve verandering
2. Optimisme en positiviteit nastreven
3. Mindfulness bedrijven
4. Emotionele en sociale intelligentie genereren
5. Gebruikmaken van sterke punten
6. Betrokkenheid en flow aanmoedigen
7. Vertrouwen opbouwen
8. Appreciative Inquiry opbouwen
9. Coaching voor positieve verandering
10. De toekomst is nu

Over de auteurs

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De verandering begint bij jou