Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Op de huid

De vraag is niet meer wie gelijk heeft maar wie gelijkt krijgt. Wie gelooft wie nog?

Paperback NL 2023 9789083358185
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Bij Veilinghuis De Eland komen eens in de drie maanden achtergebleven bagagestukken van luchthaven Schiphol onder de hamer. Karin en Charly hopen hier ooit een fortuin te vinden. De onschuldig ogende koffer blijkt - thuis op de woonboot van Karin - echter een gruwelijke inhoud te bevatten. Karin wordt er volledig door geobsedeerd. En ook al is de extraverte Charly weinig bang voor uitdagingen, deze keer laat zij haar vriendin alleen achter met hun aankoop. Twee maanden later verdwijnt Karin, haar 'bestie', plots.
Radeloos stemt Charly toe in een ontmoeting met een onbekende die beweert dat hij onderzoeksjournalist is. Alles en iedereen om haar heen wantrouwend, filmt ze alle gebeurtenissen en overlaadt ze hem met video’s en dagboeken die ze op Karins computer heeft aangetroffen, in de hoop dat ze daarmee haar vriendin kunnen opsporen. Wat Charly dan nog niet weet is dat de journalist al veel verder is in zijn onderzoek naar een eeuwenoud Vaticaans broederschap dat er niet voor terugdeinst alles op alles te zetten om de waarheid te verbergen...
In zijn literaire thriller 'Op de huid' schrijft Dag Neijzen over de spanningsbogen tussen waarheid en fake news, en wantrouwen en vertrouwen binnen vriendschappen. Want wie gelooft wie nog?
Dag Neijzen staat al dertig jaar als dramaturg, scripteditor en creatief en uitvoerend producent aan de basis van Nederlands bekendste dramaseries als Diamant, Baantjer, Spangen, GTST, ONM, Divorce en Mees Kees/Mister Twister. Hij studeerde Theater– en Mediawetenschappen aan de UvA.
'Op de huid' is zijn eerste verhaal in de boekreeks Tales. Zijn tweede verhaal 'Het ei van Elke' verschijnt hierna.

Specificaties

ISBN13:9789083358185
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:292
Uitgever:Uitgeverij NAU
Verschijningsdatum:3-11-2023
Serie:Tales

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Op de huid