Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nehemia, een biddende, opbouwende leider

Lees- en werkboek voor leiders in kerk en organisatie

Gebonden Nederlands 2020 9789087182816
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Wie is Nehemia, de biddende en bouwende leider die zo authentiek en natuurlijk leiding gaf in enorm complexe omstandigheden? In dit boek volgen we Nehemia op de voet. We kunnen veel leren van Nehemia, ook al functioneerde hij in een totaal andere context dan de leider in kerk, school, zorgorganisatie of bedrijf nu.

We kunnen van hem leren als mens, als christen, maar zeker ook als leider! Al lezend kijken we in de spiegel. Tot lering, tot navolging, tot opscherping. In de hectiek van alledag is het van groot belang gevoed, geïnspireerd te worden. Juist ook als leider. Om scherp te zijn, moet je opgescherpt worden. Om nieuwe impulsen te kunnen geven, heb je zelf impulsen nodig. Om vrucht te hebben op je werk als leider is het nodig te putten uit de Bron. Dit boek is geschreven voor leiders die als christen leiding (willen) geven.

Doelgroep: Christelijke leiders in kerk en samenleving, ambtsdragers, theologen, docenten bestuurskunde, bedrijfskunde en management Praktisch en verdiepend boek voor christenen op leidinggevende posities, in kerk en samenleving

Specificaties

ISBN13:9789087182816
Trefwoorden:religie
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:11-5-2020
Hoofdrubriek:Religie
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Dick Both

Drs. Dick Both begeleidt teams, leidinggevenden, bestuurders en toezichthouders bij leiderschaps- en organisatieontwikkeling als adviseur, coach en trainer. Ook staat hij ‘met de voeten in de modder’ als interim-directeur of rector. Hij doet dit vanuit het organisatieadviesbureau Both & De Bruijn; leiderschap ontwikkelen! Dick is vooral werkzaam in de non-profitsector. Hij studeerde Bestuurskunde en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht en schreef - alleen of met anderen - een aantal boeken over leiderschap.

Andere boeken door Dick Both

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Nehemia, een biddende, opbouwende leider