Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

ASL 2 - Pocketguide

A pocket guide

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Engels 2014 9789087538033
Direct te downloaden

Samenvatting

Deze pocketguide geeft een introductie tot het framework ASL 2, een evolutionaire vernieuwing van het in 2001 geïntroduceerde en breed toegepaste ASL framework. Naast een algemene introductie biedt deze pocketguide ook verdieping door cases.

In deze cases zit een historisch perspectief met voorbeelden uit het verleden en de situatie nu, zes jaar later. Wijsheden zijn verloren gegaan en worden herontdekt maar ook nieuwe wijsheden worden gevonden.

ASL ondersteunt u bij het inrichten van applicatiemanagement, onder andere door de best practices die te vinden zijn op de website van de ASL BiSL foundation. ASL is daardoor ook een kennisnetwerk. Bovendien sluit ASL aan op andere frameworks zoals BiSL (voor business information management) en ITIL.

Specificaties

ISBN13:9789087538033
Taal:Engels
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:149
Druk:1
Verschijningsdatum:7-3-2014
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Yvette Backer

Yvette Backer is medeoprichter van het adviesbureau BiSLSmart, dat zich richt opeen slim gebruik van modellen als BiSL en DID bij de inrichting en professionalisering van business-informatiemanagement. Ze heeft diverse publicaties op het vakgebied op haar naam staan, waaronder de ASL en BiSL pocketguides, heeft vele trainingen over de verschillende frameworks gegeven en heeft met haar adviesbureau één van de eerste trainingen over DID ontwikkeld.

Andere boeken door Yvette Backer

Over Remko van der Pols

Remko van der Pols is mede-grondlegger en managing consultant van het expertisecentrum Lifecycle Enabling binnen Pinkroccade Atribit. Dit expertisecentrum houdt zich bezig met het inrichten van IT-organisaties en het doorlichten en vernieuwen van informatiesystemen en het opstellen van ICT-portfolio's. Remko van der Pols heeft het ASL-framework in hoge mate mede vormgegeven. Daarnaast heeft hij diverse malen gepubliceerd in onder meer informatie en het IT-beheer jaarboek over functioneel en applicatiebeheer en informatieplanning.

Andere boeken door Remko van der Pols

Inhoudsopgave

1. Introduction
2. Application management and ASL 2
3. ASL 2 Framework
4. Application support cluster
5. Application maintenance and renewal cluster
6. Connecting processes
7. Management processes
8. Application strategy
9. Application management organization strategy
10. Implementation and use

Index

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        ASL 2 - Pocketguide