Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zelfverwoestingsboek

waarom we meer moeten stinken, drinken, bloeden, branden en dansen

Paperback Nederlands 2019 9789492478917
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Nooit zijn er zo veel boeken, cursussen, YouTube-video’s en Ted Talks geweest die ons vertellen hoe we een betere versie worden van onszelf: gezonder, gelukkiger, slanker en succesvoller.
Als we maar ons huis opruimen, mediteren, falen als les zien, problemen als uitdagingen, in het nu leven en geen fuck geven, komt alles goed. We geloven het, kopen het, proberen het: de zelfhulpindustrie is een van de grootste industrieën ter wereld.
Maar ondertussen lijden steeds meer mensen aan depressies, angststoornissen en burn-outs, het medicijngebruik neemt explosief toe. Waarom? Omdat we nog steeds denken dat er iets mis is met ons, dat wij degenen zijn die moeten veranderen. Maar wat als de zelfhulpindustrie geen medicijn is, maar onderdeel van de kwaal?
Dit zelfverwoestingsboek is een oproep om de teugels te laten vieren, om strengheid te vervangen voor vergevingsgezindheid, om te falen, ongezond en lelijk te zijn, om af te wijken van de norm, ongegeneerd lief te hebben en om uiteindelijk, op die manier, jezelf te bevrijden.

Specificaties

ISBN13:9789492478917
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:17-6-2019
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Marian Donner

Marian Donner (1974) schrijft voor onder meer De Groene Amsterdammer. Ze publiceerde eerder de romans '08.30 uur: opstand' en 'Lily', en het 'Zelfverwoestingsboek', waarvan de rechten aan vijf landen werden verkocht.

Andere boeken door Marian Donner

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zelfverwoestingsboek