Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Handboek voor gz-psychologen

Paperback NL 2020 9789024408351
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Handboek voor gz‑psychologen zet het beroep stevig neer en geeft antwoord op de vraag: wat zijn de kerncompetenties van de gz‑psycholoog en waar liggen zijn of haar grenzen?
De gz-psycholoog heeft een belangrijke en centrale rol als behandelaar van mensen met psychologische of pedagogische problemen. De brede doelgroep vraagt om vaardigheden die overal, generalistisch, ingezet kunnen worden. Handboek voor gz-psychologen is het standaardwerk voor de ruim 15.000 gz-psychologen die Nederland rijk is.
Het veld heeft zich sterk ontwikkeld. Daarom werd het oorspronkelijke boek herschreven naar een geheel vernieuwde uitgave, die naadloos aansluit op het curriculum van de gz-opleidingen in Nederland. In deze nieuwe editie is het uitgangspunt het competentieprofiel. De redactie legt de nadruk op competenties, die de basis vormen voor het handelen en de identiteit van de gz-psycholoog.

De redactie bestaat uit hoofdopleiders van de gz‑opleiding: Marc Verbraak, Sako Visser, Anneloes van Baar en Theo Bouman.

Specificaties

ISBN13:9789024408351
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:368
Uitgever:Boom
Verschijningsdatum:7-9-2020
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek voor gz-psychologen