Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dapper leiderschap

Braincandies voor de nieuwe manager

Paperback Nederlands 2024 9789038929125
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑04‑2024
22,99

Samenvatting

Gerard Dielessen gaf ruim veertig jaar leiding aan organisaties in de media en de sport. Zo leerde hij door vallen en opstaan – maar ook van zijn belangrijke voorbeelden – aan welke eigenschappen en kwaliteiten dapper leiderschap getoetst moet worden om succesvol te kunnen zijn voor bedrijven en non-profitorganisaties.

In dit boek legt hij uit hoe belangrijk het is om te luisteren, vragen te stellen, je intuïtie te volgen en hoe essentieel het is om de ruimte te nemen om na te denken, zelfs al is het maar een minuut, voordat belangrijke beslissingen genomen moeten worden. Ook beschrijft hij hoe keuzes tot stand komen en hoe onmisbaar eigenschappen zijn als eerlijkheid, integriteit, respectvol zijn, moed, ambitie, betrokkenheid, authenticiteit, onafhankelijkheid, avontuurlijkheid, creativiteit en innovatief denken.

Specificaties

ISBN13:9789038929125
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:168
Uitgever:Elmar
Druk:1
Verschijningsdatum:15-4-2024
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Over Gerard Dielessen

Gerard Dielessen heeft bijna zijn hele leven lang leidinggegeven in uitdagende organisaties. In meer dan veertig jaar heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend in de media en de sportwereld. Leidinggeven gaat niet vanzelf. Hij heeft dat met vallen en opstaan geleerd.

Andere boeken door Gerard Dielessen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dapper leiderschap