Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Sporten voor beginners

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789048816521
Direct te downloaden

Samenvatting

Hoe ga je sporten?
Hoe lang doe je dat?
Hoe vaak doe je dat?
Hoe intensief doe je dat?
Bewegen is goed, maar de meeste mensen bewegen niet, te weinig of verkeerd. Hoe komt dat? En wanneer beweeg je genoeg? Goed bewegen geeft energie en het ontspant tegelijkertijd, het stemt blijmoedig, verbetert slaap, concentratie en je verliest er gewicht mee. Bewegen is goed voor je hart, je hoge bloeddruk en je stofwisseling. Maar wat wordt bedoeld met bewegen en wat is voor jou goed om te doen? Is traplopen en fietsen naar je werk voldoende, of is het beter om lid te worden van de sportschool voor meer energie? Moet je gaan dansen en tuinieren bij depressie of is hardlopen beter? Is zwemmen goed om af te vallen en hoe lang moet je fietsen voordat je bloeddruk echt gaat zakken?

Beginners die gaan sporten voor hun gezondheid kiezen vaak voor hardlopen of de sportschool. Deze twee sporten komen in dit boek dan ook ruim aan bod.

Bram Bakker en Koen de Jong ervaren zelf dagelijks de positieve effecten van slim sporten en goed ontspannen. En omdat ze zelf ook een volle agenda hebben, kennen ze de valkuilen goed. Toch lukt het ze om wekelijks drie keer te sporten en tijd vrij te maken voor de ademhalingsoefeningen. Hoe doen ze dat? Wat hebben ze eraan? Waarom staat sport hoog op de to-dolijst van Bakker en De Jong?

Het antwoord op deze vragen delen ze graag via hun boeken en tijdens lezingen in het land. Wie ze eens samen heeft zien optreden, weet zeker: ze schrijven niet over sport en ontspanning, ze doen het.

WWW.SPORTRUSTEN.NL
WWW.MINDANDHEALTH.NL
WWW.UITGEVERIJCARRERA.NL

Specificaties

ISBN13:9789048816521
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:108
Uitgever:Lucht, Uitgeverij
Verschijningsdatum:18-9-2012
Hoofdrubriek:Gezondheid

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sporten voor beginners