Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789067206051. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Het Compleet Arbo-Regelgevingboek 2024

Paperback Nederlands 2024 9789067206068
Verkooppositie 3176Hoogste positie: 304
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

De meest praktische en complete uitgave − boek en online Arbowetweter − met onder andere de Arbowet, Arbobesluiten, Arboregelingen, de Beleidsregels inzake de arbocatalogi, certificering en boeteoplegging, Warenwetgeving, Asbestbesluiten, Arbeidstijdenwetgeving en de Wet op de ondernemingsraden.

In Het Compleet Arbo-Regelgevingboek is alle wet- en regelgeving opgenomen. In de online versie arbowetweter.nl zijn ook aanvullende onderdelen, zoals informatie over het certificatie- en persoonsregistratiestelsel, te vinden. Op www.arbowetweter.nl wordt de informatie maandelijks bijgewerkt. Daarnaast vindt u op de website artikelen met achtergrondinformatie over de arbeidsomstandighedenregelgeving en ontwikkelingen over aansprakelijkheid op dit gebied.

Ter voorkoming van ongevallen, gevaarlijke situaties en bestuurlijke boetes is het nuttig om inzicht te hebben in zaken waaraan de Nederlandse Arbeidsinspectie aandacht besteedt. Daarom zijn de branche- en themabrochures opgenomen op www.arbowetweter.nl. Ook wordt een toelichting gegeven op het handhavingsbeleid. In het verlengde hiervan is de aanwijzing voor de handhaving van de Arbowet en Arbeidstijdenwet opgenomen.

Het Compleet Arbo-Regelgevingboek wordt zeer gewaardeerd door professionals, medewerkers van arbodiensten, personeelsfunctionarissen, ondernemingsraadsleden en anderen die alle relevante informatie over de regelgeving op arbogebied ter beschikking willen hebben.

Belangrijke voordelen:
• Maandelijkse update op www.arbowetweter.nl
• Fulltext zoekfunctie
• Achtergrondinformatie over wetgeving en aansprakelijkheid
• Toelichting op handhavingsbeleid en tarieflijsten bestuurlijke boetes

Specificaties

ISBN13:9789067206068
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:856
Druk:1
Verschijningsdatum:29-3-2024
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Marcel Wilders

Marcel Wilders is coördinerend beleidsmedewerker Gezond en Veilig Werk bij het Ministerie van SZW.

Andere boeken door Marcel Wilders

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Compleet Arbo-Regelgevingboek 2024