Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Build

Maak dingen die het waard zijn om te maken

Paperback Nederlands 2022 9789400514539
Nog niet verschenen, verwacht op 23‑11‑2022
24,99

Samenvatting

Tony Fadell leidde de teams die de iPod, iPhone en Nest Learning Thermostat hebben gemaakt. In meer dan 30 jaar in Silicon Valley heeft hij genoeg geleerd over leiderschap, design, startups, Apple, Google, besluitvorming, mentorschap, verwoestende mislukkingen en ongelooflijk succes om een encyclopedie te vullen.

Dus dat is wat dit is. Een advies-encyclopedie. Een mentor in boekvorm. Build staat vol met persoonlijke verhalen, praktisch advies en fascinerende inzichten, geschreven voor iedereen die wil groeien op het werk - van net-afgestudeerden in hun eerste baan tot CEO's die overwegen om hun bedrijf te verkopen.

De leidraad is Tony's persoonlijke reis van productontwerper tot leider, van startup-founder tot leidinggevende en mentor, geïllustreerd met boeiende voorbeelden, zoals het proces van het bouwen van de allereerste iPod en iPhone. Elk hoofdstuk helpt de lezers met een probleem waarmee ze op dit moment worden geconfronteerd: hoe krijgen ze financiering voor hun startup, moeten ze hun baan opzeggen, of gewoon hoe om te gaan met die eikel een bureau verder.

Iconen uit Silicon Valley als Steve Jobs en Bill Campbell waren Tony’s mentoren op zijn weg naar succes. Maar Tony volgt niet het credo van Silicon Valley dat je alles opnieuw moet uitvinden om iets geweldigs te maken. Zijn advies is onorthodox omdat het old school is. Hij heeft geleerd dat de menselijke natuur niet verandert. Je hoeft niet opnieuw uit te vinden hoe u leiding geeft en managed, je verandert alleen wat je maakt.

En Tony staat klaar om iedereen te helpen om dingen te maken die de moeite waard zijn.

Specificaties

ISBN13:9789400514539
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:464
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Verschijningsdatum:23-11-2022
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Harvest - Build van Tony Fadell en Hoe verander je een mening? van David McRaney
Jeroen Ansink 13 september 2022 Wat leest Amerika en wat waait waarschijnlijk over naar Nederland? ‘Onze man in de VS’ Jeroen Ansink doet maandelijks een rondje boekwinkels in New York. Met deze maand: Build van Tony Fadell en Hoe verander je een mening? van David McRaney.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Build