

Christian Weij is fermentatiespecialist, fooddesigner, landschapskok en pop-upchef. Hij is eigenaar van het SmaakPark in Ede en geeft geregeld fermentatieworkshops voor kleine en grote groepen (waaronder sterrenchefs).
Meer over Christian WeijVerrot gezond
Het fermentatie kookboek
Paperback Nederlands 2019 1e druk 9789461562517Samenvatting
In zijn nieuwe kookboek 'Verrot gezond' geeft Christian Weij, naast een heldere uitleg van hoe de bacteriën in ons lichaam werken, een groot aantal recepten voor de verschillende soorten gefermenteerde producten. Van groente & kruiden, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel tot vlees en vis.
Door dagelijks verschillende soorten gefermenteerde producten te eten en te kiezen voor voeding die je eigen darmbacteriën stimuleren, kunnen we de natuur een handje helpen en onze gezondheid verbeteren.
Trefwoorden
fermentatie gezonde voeding darmbacteriën koken darmflora recepten gefermenteerde groenten probiotica gezondheid voedingspatroon zuurdesem yoghurt microbioom kombucha kimchi traditionele voedselbereiding kefir zuurkool miso natuurlijke conservering tempeh azijn voedingswaarde immuniteit natto pickles melkzuurbacteriën
Trefwoorden
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan