Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Het cryptoboek

Klaar in 10 lessen

Paperback Nederlands 2024 9789463373395
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑12‑2024
24,50

Samenvatting

Bitcoins, blockchains, cryptovaluta... Heb je deze termen al gehoord maar heb je vooral het gevoel dat je de cryptoboot gemist hebt? Dan is Het cryptoboek dé gids voor jou. In tien lessen loodsen Peter Hoogland en Kim Londers jou stapsgewijs door de wereld van crypto.

Wat is crypto en waar komt de bitcoin vandaan? Zullen virtuele munten onze huidige manier van betalen vervangen? Zijn cryptomunten wel veilig? Wat zijn de mythes en misvattingen rond crypto? Wat is de blockchain en wat heeft die te maken met steak haché? Kun je bananen kopen met bitcoins? Zul je binnenkort je woonlening met virtuele munten kunnen afbetalen? En vooral: hoe begin je er eigenlijk aan en is dat wel een goed idee? Je krijgt alle antwoorden, zodat je helemaal up-to-date bent.

Specificaties

ISBN13:9789463373395
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Uitgever:Pelckmans
Druk:1
Verschijningsdatum:20-12-2024
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:

Over Kim Londers

Kim Londers is communicatiementor en crypto-expert. Via toevallige contacten kwam de gewezen verzekeringsagent enkele jaren geleden in aanraking met de cryptowereld. Vandaag is het haar missie om mensen op een heldere manier in te wijden in crypto en hen de voordelen ervan te laten zien.

Andere boeken door Kim Londers

Over Peter Hoogland

Peter Hoogland was een ontembaar talent dat radio en andere media ontwrichtte met zijn taboedoorbrekende en vernieuwende programma’s. Vandaag begeleidt hij organisaties en merken in strategie- en visievorming. Disruptie en innovatie zijn een rode draad doorheen zijn carrière. Zijn doel? Elke dag bijdragen aan een betere wereld en daar kadert dit boek ook in.

Andere boeken door Peter Hoogland

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het cryptoboek