Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Handboek Hypnotherapie

De praktijk van hypnose- en regressietherapie

Gebonden Nederlands 2020 9789464060416
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Handboek hypnotherapie 3e druk is een volledig herzien boek van Jos Olgers uitgegeven bij ovw.training.
In dit boek leidt Jos Olgers u door de tastbare en niet tastbare wereld van de hypnotherapie heen. Met veel voorbeelden uit de praktijk neemt hij de lezer zorgvuldig en enthousiast mee in de achtergronden van deze materie. Op deze manier ontvouwt zich als vanzelf het complete therapeutische proces van de hypnose- en regressietherapie (hypnotherapie).
Handboek Hypnotherapie maakt studie tot een plezier; het is een compleet boek voor de beginnende en al gevestigde hypnotherapeut, maar ook voor degene die precies wil weten hoe hypnose- en regressietherapie in elkaar steken.
Met deze geheel herziene 3e druk werd de vorige druk met 88 pagina’s uitgebreid. Nieuwe onderwerpen zijn onder andere; snelle inducties, de wil, het gebruik van ondersteunende muziek en het metamodel. Het hoofdstuk over suggestieve therapie geeft een grotere verdieping in de techniek van het maken en gebruiken van hypnotische suggesties. Ook onderwerpen als quasi logica, yes-set en het syllogisme zijn in dat hoofdstuk toegevoegd. Sinds de eerste druk van dit boek (2005) heeft de digitale techniek een plaats in de hypnotherapie veroverd. Er zijn enkele belangrijke verschillen in het therapie geven via het beeldscherm of in de beslotenheid van de praktijkruimte. Dit leidde ertoe om een nieuw hoofdstuk ‘Online hypnotherapie’ aan het boek toe te voegen.
Ten slotte is de index volledig vernieuwd, waardoor het boek voor het gebruik in de praktijk bereikbaarder is geworden.
Jos Olgers (1954) werkt sinds 1984 als hypnose- en regressietherapeut. Vanaf 1989 geeft hij les in dit vak. In 1999 richtte hij samen met Bertien van Woelderen de TranceArt Academie in Den Haag op. Dit is een instituut dat onder andere een vierjarige Hboopleiding tot hypnose- en regressietherapeut verzorgt. In 2014 deden zij als eigenaar en directie van deze opleiding een stap terug. In 2017 werd Jos erelid van de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten). Tegenwoordig geeft hij nog zo nu en dan les en trainingen.
Jos Olgers is de auteur van vier hypnotherapeutische handboeken: Handboek Hypnotherapie, Medische Hypnotherapie, De Binnenwereld Spreekt en Afvallen met Hypnotherapie.

Specificaties

ISBN13:9789464060416
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:776
Uitgever:Pumbo.nl
Druk:3
Verschijningsdatum:23-7-2020
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek Hypnotherapie