Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

The Good, The Bad, and The Emoji - Mastering the Art of Review Data

Terwijl de meeste boeken zich richten op de oppervlakte van klantfeedback en technologie, duiken de auteurs van ‘The Good, The Bad, and The Emoji’ dieper. Ze vertellen erover in deze preview.

Menno Beker, Hans Keukenschrijver, Wouter Hensens | 22 september 2023 | 3-4 minuten leestijd

In het tijdperk van AI, Big Data en geavanceerde sentimentanalyse hebben wij onze jarenlange collectieve ervaring in zowel e-commerce als hospitality gebundeld om dit boek te schrijven. We bevinden ons in een dynamische wereld waarin de technologie zich in een razendsnel tempo ontwikkelt en waarin consumentenfeedback direct invloed heeft op het succes van een merk.

AI, Big Data en gastvrijheid

Toen we besloten om onze krachten te bundelen, beseften we dat de combinatie van onze jarenlange ervaring met AI, Big Data en gastvrijheid, een uniek inzicht biedt in de wereld van reviewmarketing. Onze reis door de complexiteit van e-commerce heeft ons getoond hoe essentieel en waardevol klantfeedback is. Tegelijkertijd zagen wij hoe een hoop inzichten en ontwikkelingen simpelweg nog geen gemeengoed zijn en dat we dieper moeten duiken in de relatie tussen klant en bedrijf.

Sentimentanalyse

De toevoeging van sentimentanalyse in ons verhaal heeft als doel te benadrukken dat het niet alleen gaat om de woorden, maar vooral om de emoties achter die woorden. Met de hulp van AI kunnen we nu deze emoties ontcijferen, ze begrijpen en er effectief op reageren, waardoor bedrijven hun strategische koers kunnen bijstellen om effectief aan te sluiten bij wat hun klanten willen.

Transparantie

Wat maakt ons boek anders? Terwijl de meeste boeken zich richten op de oppervlakte van klantfeedback en technologie, duiken wij dieper. We onthullen hoe bedrijven de fusie van technologie, menselijke emotie en de kunst van gastvrijheid kunnen benutten om een authentieke en blijvende relatie met hun klanten op te bouwen. Een relatie gebaseerd op transparantie en vertrouwen. We combineren onze ervaringen met actuele case studies en analyses, waarbij we continu laten zien hoe AI en Big Data niet alleen de tools zijn voor analyse, maar ook de sleutels tot begrip en wanneer deze ondersteund worden door een transparante en authentieke dialoog, dit leidt tot een zichtbare voorsprong en langdurig succes.

Experts

Dit boek zou niet tot stand zijn gekomen zonder de hulp van talloze bedrijven en experts. Wij zijn dankbaar voor de inbreng van collega's en experts in zowel AI als sentimentanalyse, en de vele anderen die hebben bijgedragen met hun expertise en inzichten.

Het is onze wens dat dit boek u niet alleen helpt de technologie te begrijpen, maar ook om de menselijke emoties en psychologie achter elke review te waarderen. Vanuit dit inzicht kunt u een cultuur en procesverandering in gang zetten waarbij de klant werkelijk central staat. Wij nodigen u uit om samen met ons op deze ontdekkingsreis te gaan. Om te leren van elke review, elk gegeven en elke emotie.

Reviewmarketing

Terwijl u verder duikt in de boeiende wereld van reviewmarketing, aangedreven door AI en Big Data, hopen we dat u zich realiseert dat elke beoordeling - positief en negatief - een leermoment is. Wij geloven dat bedrijven die deze inzichten en gebruiken om hun concept, processen en cultuur te versterken naar een transparante en authentieke klantenervaring, een langdurige en duurzame voorsprong bouwen

We willen elke lezer bedanken die dit boek heeft opgepakt. Uw nieuwsgierigheid naar de samensmelting van technologie en klanten psychologie motiveert ons om meer kennis te delen. Laat ons weten wat u van het boek vindt en waar we wellicht meer verdieping kunnen aanbrengen.

Over Menno Beker

Menno Beker is a successful Dutch entrepreneur, experienced executive, and co-owner of various companies, including Olery.com. With more than 25 years of expertise in the digital and reputation management space, he has developed a strong reputation himself.

Over Hans Keukenschrijver

With both a technical and commercial background Hans Keukenschrijver has been involved in designing new solution-market combinations and pivoting business models in tech industries. He is an accomplished Dutch serial entrepreneur and CEO & co-owner of Olery, a company specialized in collecting, aggregating, normalising, analysing and distributing reputation data in the travel industry.

Over Wouter Hensens

Dr. Wouter Hensens the Executive Dean of Stenden South Africa, a campus of NHL Stenden University of Applied Sciences in the coastal town of Port Alfred, South Africa. His doctoral research focussed on the impact of online guest reviews on conventional Hotel Classification systems, and this started an academic interest in online reviews. His work includes the integration of online review data in h

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden