Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Relaxed vlammen - Meer misbaar in je bedrijf, minder missen van het leven

Vlammen, altijd ‘aan’ staan en vooral heel druk zijn, hopend op het kantelpunt dat de business grotendeels zonder jou kan draaien. Dit ideaalbeeld lijkt voor weinigen weggelegd, maar is absoluut voor veel ondernemers bereikbaar. John Slabbekoorn combineert in ‘Relaxed Vlammen’ meerdere werelden op een manier zoals dat niet eerder gedaan is.

John Slabbekoorn | 20 oktober 2023 | 3-4 minuten leestijd

Net als veel ondernemers was ik altijd maar bezig. Elk uur moest ‘nuttig’ besteed worden. Mouwen opstropen en Vlammen maar. Het doet me pijn dat negen van de tien ondernemers nog steeds vastzitten in dit hamsterwiel. Ze worstelen om hun business van de grond te krijgen en ook nog eens draaiende te houden. Uren worden stukgeslagen.
Aan de inzet ligt het vaak niet. Hard werken en altijd druk druk druk zijn voelt misschien goed en zelfs een beetje stoer. Maar het zorgt voor chaos, stress en steeds langer wordende to-dolijsten. Veel ondernemers beseffen niet dat ze gevaar lopen. Het gevaar dat ze zichzelf kapot maken. En niet alleen zichzelf. Ook de relaties om zich heen. Het gaat jarenlang zo geleidelijk, dat ze het pas doorhebben als het te laat is. Als ze opgebrand, ziek en alleen zijn. Ze hebben de business belangrijker gemaakt dan al het andere. Hopend op het kantelpunt. Tijd voor verandering!

Basisprincipes

Weet je wat ik eerst altijd zo vreemd vond? De basisprincipes van business zijn voor iedereen beschikbaar. YouTube staat er vol mee. Hele boeken zijn erover volgeschreven. Alle informatie is er. Toch lukt het maar een op de tien ondernemers om te slagen. Zakelijk, met een leven naast de onderneming. Hoe kan dat toch? Inmiddels heb ik honderden ondernemers persoonlijk mogen begeleiden en heb ik meer dan een half miljoen euro in mezelf geïnvesteerd door trainingen en doorlopende coaching. Hierdoor vind ik het niet meer zo vreemd dat zoveel ondernemers worstelen. Keer op keer zie ik dezelfde worstelingen terugkomen. Met een paar simpele stappen is dit op te lossen en dat is precies wat ik doe in het boek Relaxed vlammen.

Van Vakman naar Leider

Dit boek zorgt ervoor dat je stopt met worstelen
Je gaat ontdekken dat je veel meer kunt verdienen zonder je vrijheid, gezondheid, relatie en gezin op het spel te zetten. En je leert hoe je de stap zet van Vakman naar Leider in je bedrijf zonder steeds ‘aan’ te hoeven staan. Met andere woorden ontdek je hoe je via de bewezen methodiek van Lifestyle of Business meer misbaar wordt in je bedrijf zodat je minder mist van het leven. Hoe? Door de ultieme combinatie van de successtrategieën uit de Stropdaswereld, de levenslessen uit de Slipperwereld en de winnende mentaliteit uit de Sportwereld. Wanneer je deze drie werelden op de juiste manier weet toe te passen zul je in staat zijn om de ultieme combinatie te maken. De combinatie die wij Relaxed Vlammen® noemen.

Re·laxed Vlam·men = Al je zakelijke doelen behalen met
een doorlopend vakantiegevoel

Dat doorlopende vakantiegevoel wil ik je direct geven met dit boek. Ben je weleens naar een vakantiebestemming gevlogen? Dan is de kans groot dat er tijdens het lezen herinneringen boven zullen komen. Ik gebruik de vliegwereld in dit boek vaak als metafoor. Met een mix van luchtvaartmetaforen en herkenbare verhalen laat ik jou op een luchtige manier zien wat ervoor nodig is om niet bij de meer dan 90% van neergestorte ondernemingen te komen.

Twee delen

Om de kans te vergroten dat jij niet neerstort, is het volgende nog belangrijk om te weten. De reis die we samen gaan maken bestaat uit twee delen. Ben jij zoals de meeste ondernemers? Dan wil je waarschijnlijk direct naar deel 2, het praktische deel over hoe je je business kunt laten opstijgen en vliegen. Ik raad je absoluut af om daar direct heen te gaan. Je zult jezelf eerst beter moeten begrijpen hoe je het vliegtuig überhaupt van de grond krijgt. En al helemaal hoe je het in de lucht te houdt.

Dus: welkom aan boord! Sit back and relax. Mijn naam is John Slabbekoorn. Ik ben je piloot en we gaan er samen een geweldige reis van maken. Ik kijk er enorm naar uit om jou van A naar B te brengen. Of, zoals wij dat noemen: van Aardig gemiddeld naar Beestachtig goed. Want niemand wil Aardig gemiddeld zijn.

Over John Slabbekoorn

John Slabbekoorn is mede-eigenaar van Lifestyle of Business, samen met zijn vrouw Jeanet Wolf. Hij is dé expert op het gebied van business en performance coaching. Met zijn unieke RelaxedVlammen©-methode heeft hij duizenden ondernemers laten transformeren van gestreste vakmannen naar relaxte leiders.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden