Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Palm invest

Het begin, het grote geld, justitie, advocaten, de ontvoering en de rechtszaak

Paperback Nederlands 2010 9789048804924
Verkooppositie 4772Hoogste positie: 669
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Een van de criminele zaken die het meest in de media is geweest. Van het begin, het grote geld, justitie, advocaten, de ontvoering en de rechtszaak: 'Palm Invest' is true crime op z'n best. De Miljonair Fair, de Amsterdam ArenA, het programma van Harry Mens.

In 2006 en 2007 was het beleggingsfonds Palm Invest niet te missen. Het vriendenpaar Danny Klomp en Remco Voortman had het fonds opgericht om grootschalig te beleggen in groeistaat Dubai. De agressieve marketing werkte, honderden mensen investeerden in het fonds; ze wilden profiteren van de fabelachtige groei van de vastgoedmarkt in Dubai.

De miljoenen stroomden binnen. Maar Palm Invest bleek een klassiek piramidespel: de rendementen van de eerste investeerders werden betaald met de inleg van latere klanten. Dat ging al snel mis. De bekende advocaat Dion Bartels werd in 2007 ingeschakeld door gedupeerde Palm Invest-beleggers. In dit boek vertelt hij eindelijk het hele verhaal over misschien wel de grootste oplichting van Nederland. Een waanzinnige geschiedenis over flagrante leugens, Ferrari's, miljoenen in sporttassen en afgeknipte tenen.

Specificaties

ISBN13:9789048804924
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:190
Druk:1
Verschijningsdatum:17-7-2012

Expertrecensies (1)

recensie
Haastig cashen met Palm Invest
Hans van der Klis | 23 maart 2010
Schandaalblaadje Quote heeft ervan gesmuld: het bizarre verhaal van Palm invest, het investeringsvehikel waarmee twee handige verkopers Nederlandse beleggers miljoenen wisten af te troggelen. Advocaat Dion Bartels die een belangrijke rol speelde in de ontmaskering, heeft er in samenwerking met freelance journalist Philip Dröge een boekje over geschreven: Palm invest.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Palm invest