Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Ons geld is stuk

En waarom bitcoin de oplossing is

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789048859528
Direct te downloaden

Samenvatting

Toegankelijk en leesbaar boek over bitcoin van autoriteiten Bert en Peter Slagter

Ons geld is stuk. Sparen loont niet meer en als jongere een huis kopen is haast uitgesloten. Rijkdom stroomt van arm naar rijk en van jong naar oud. Miljarden mensen gaan gebukt onder financiële censuur of hebben te maken met hoge inflatie.

Er is een oplossing: bitcoin. Een neutraal, schaars geld. Waardevast, door niemand te censureren en door geen centrale bank bij te drukken. Een vlijmscherpe analyse van ons huidige financiele systeem en hoe bitcoin een antwoord hierop kan zijn.

Specificaties

ISBN13:9789048859528
Trefwoorden:Bitcoin, Cryptomunten
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:304
Uitgever:Hollands Diep
Druk:1
Verschijningsdatum:30-9-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

Ons geld is stuk - ‘Heldere en begrijpelijke beschrijving van bitcoin’
Jan Hoogstra | 22 december 2021
Is ons huidige monetair systeem aan het einde van haar latijn? En is bitcoin de oplossing? In 'Ons geld is stuk - En waarom bitcoin de oplossing is' beschrijven Bert en Peter Slagter alle aspecten van de bitcoin. Zij houden een pleidooi voor bitcoin, maar schuwen zeker ook niet om de risico’s te benoemen.  
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Bert Slagter

Broers Bert (1982) en Peter (1986) Slagter zijn een begrip in de bitcoinwereld. Hun vermogen om complexe materie begrijpelijk uit te leggen heeft hen geliefd gemaakt bij lezers, luisteraars en kijkers. Dat is hen niet aan komen waaien. Al jaren bestuderen en analyseren ze het snijvlak tussen economie en technologie. In bitcoin komt hun enthousiasme voor technologie, informatica, wiskunde, financiële markten en economie bij elkaar. Zoals ze eind jaren negentig het internet de wereld zagen veranderen, zo zien ze bij bitcoin nu hetzelfde gebeuren. Bitcoin is heel anders dan alles wat we nu kennen. Dat maakt het moeilijk te vatten. Ze bouwden daarom kennisplatform LekkerCryptisch.nl en zijn host in de podcasts Satoshi Radio en BNR Cryptocast.

Andere boeken door Bert Slagter

Over Peter Slagter

Broers Peter (1986) en Bert (1982) Slagter zijn een begrip in de bitcoinwereld. Hun vermogen om complexe materie begrijpelijk uit te leggen heeft hen geliefd gemaakt bij lezers, luisteraars en kijkers. Dat is hen niet aan komen waaien. Al jaren bestuderen en analyseren ze het snijvlak tussen economie en technologie. In bitcoin komt hun enthousiasme voor technologie, informatica, wiskunde, financiële markten en economie bij elkaar. Zoals ze eind jaren negentig het internet de wereld zagen veranderen, zo zien ze bij bitcoin nu hetzelfde gebeuren. Bitcoin is heel anders dan alles wat we nu kennen. Dat maakt het moeilijk te vatten. Ze bouwden daarom kennisplatform LekkerCryptisch.nl en zijn host in de podcasts Satoshi Radio en BNR Cryptocast.

Andere boeken door Peter Slagter

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ons geld is stuk