Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Picture this!

Associatiekaarten; association cards

Losbladig Nederlands 2015 9789058719782
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 614Hoogste positie: 15
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

'Picture this!' bestaat uit 54 unieke foto's die de wereld naar binnen halen. In al haar schoonheid en variatie en met haar rauwe kanten. Echte foto's die vol verwondering en plezier gemaakt zijn. Dat zie je terug. De beelden raken, maken nieuwsgierig en nodigen uit om te benoemen wat je voelt en denkt. De beelden helpen om emoties te verwoorden en belevingen te delen.

Iedere trainer of coach weet hoe handig het vaak is om te werken met associatiekaarten. Veel sets zijn verouderd en spreken niet altijd tot de verbeelding van de deel nemers. Deze set wel!
- De auteur, Espérance Blaauw, heeft jarenlang ervaring in het leuk maken van leren. Haar tools sluiten dan ook altijd aan op de praktijk.
- De kaartenset is tot stand gekomen na een selectie van Nederlandse toptrainers zoals o.a. Karin de Galan, Titia van der Ploeg en Marijke Lingsma.

Deze associatiekaarten dagen uit tot nieuwe ideeën, stimuleren creativiteit en inspireren om samen te leren en te innoveren. Kortom, een onmisbare tool voor trainers en coaches!

Specificaties

ISBN13:9789058719782
Taal:Nederlands
Bindwijze:losbladig
Aantal pagina's:54
Druk:1
Verschijningsdatum:9-2-2019
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

3.1 van de 5
22 stemmen
3
8
2
6
3

Over Espérance Blaauw

Als docent pedagogiek / didactiek en studiecoach in het MBO miste Espérance Blaauw het instrument om studenten zowel te inspireren als te laten focussen op zijn of haar kwaliteiten. Denkend vanuit inspiratie en plezier ontwikkelde zij de coachkaarten als spelmethode om te kunnen coachen op basis van kwaliteiten. Al gauw bleek deze methode niet alleen voor onderwijs goed te werken. Ook in het bedrijfsleven kunnen de coachkaarten een inspirerende en richtende rol spelen. Ondertussen heeft Espérance de coachkaarten als spelconcept en coaching-methode uitgewerkt. Ze begeleidt mensen die met coachkaarten willen werken en coacht in het onderwijs en in het bedrijfsleven.

Andere boeken door Espérance Blaauw

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Picture this!