Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Leidinggeven in de nieuwe werkelijkheid

Praktische theorie

Paperback Nederlands 2014 9789081940276
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Het Nieuwe Werken is passé
Een boek over Het Nieuwe Werken, is dat nu nodig? Het Nieuwe Werken is toch niet meer zo nieuw? Dat klopt! Dit boek is voor leidinggevenden, zo je wilt managers, die beseffen dat de wereld aan het veranderen is en die handvatten zoeken om grip te krijgen op hun nieuwe rol.

Je hebt jouw rol misschien al flink wat jaren op een bepaalde manier vervuld, maar je weet dat jouw huidige manier van aansturen aan een grondige revisie toe is. Je hoort dagelijks dat je dingen moet loslaten, maar wat krijg je ervoor terug?

Nieuw perspectief voor leidinggevenden
Tijdens trainingen op het snijvlak van leidinggeven en Het Nieuwe Werken merkten de auteurs Pieter van der Haak en Monique Lueb dat veel leidinggevenden worstelen met het loslaten van het oude, door te weinig perspectief op het nieuwe. In dit boek bieden ze nieuwe perspectieven en praktische handvatten om jouw rol in dit nieuwe tijdperk op een effectieve manier in te vullen.

Dit boek is vooral een praktisch boek dat de verbinding legt tussen de nieuwe werkelijkheid, nieuw leiderschap en de mogelijkheden die we vandaag de dag hebben om tijd- en plaatsonafhankelijk samen te werken.

Specificaties

ISBN13:9789081940276
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:84
Druk:1
Verschijningsdatum:1-9-2014
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:
Serie:KOE-serie

Lezersrecensies

5.0 van de 5
5 stemmen
5
0
0
0
0

Over Pieter van der Haak

Pieter van der Haak is sociaal psycholoog, trainer en ondernemer. Hij schreef diverse boeken over eigenaarschap, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, waaronder de klassieker Van Vakmanschap naar Leiderschap, de bestseller over eigenaarschap Wie zorgt dat het goed komt? en de toegankelijke boeken Groeimindset en Faciliterend Leidinggeven. Pieter is eigenaar van Jump Serious Games en oprichter van P&A Talentontwikkeling. Sinds enkele jaren is hij vooral actief als spreker, auteur en als ontwikkelaar van ervaringsgerichte werkvormen en serious games.  Als spreker nodigt Pieter je uit om je te blijven verwonderen en geen genoegen te nemen met middelmatigheid. Hij doet dit door, zoals hij zelf zegt, ‘de wereld weer een beetje eenvoudiger te maken’. Zijn motto: Samen op Avontuur. 

Andere boeken door Pieter van der Haak

Over Monique Lueb

Monique Lueb is zelfstandig trainer/coach en begeleidt leidinggevenden, teams en medewerkers rondom nieuwe manier van werken (zoals Het Nieuwe Werken). Zij heeft een achtergrond in marketing/communicatie en werkte voor uiteenlopende organisaties als Delta Lloyd, Heineken, Interpay en haar laatste werkgever was Microsoft. Hier leverde ze een actieve bijdrage aan dat wat wij vandaag de dag Het Nieuwe Werken noemen.

Andere boeken door Monique Lueb

Inhoudsopgave

1. Nieuwe werkelijkheid
2. Nieuwe werkers
3. Nieuwe zorgen
4. Nieuwe leidinggevenden
5. Nieuwe balans tussen werken en ontspannen
6. Nieuwe arbeidsverhoudingen
7. Nieuwe sturingsprincipes
8. Nieuwe verbindingen binnen het team

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leidinggeven in de nieuwe werkelijkheid