Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Return to the Why Café

Paperback Nederlands 2019 9789082200430
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Speel jij nog in je speeltuin?

Ooit was John een gestreste manager met teveel haast en te weinig tijd. Maar alles veranderde toen hij op een bewuste dag voet zette in The Why Café. Na zijn levensveranderende bezoek aan het café leidde John een leven zonder stress en deed hij exact die dingen die hem blij en gelukkig maakten.

Nu, tien jaar later, komt John tijdens een fietstocht op Hawaii per toeval opnieuw The Why Café tegen. Maar wat doet het hier op Hawaii? Hij stapt verrast, en een tikkeltje nieuwsgierig, naar binnen en ervaart een gevoel van thuiskomen.

In het café ontmoet hij de ongelukkige Jessica. Zij heeft van ʼs morgens vroeg tot ʼs avonds laat een stressvolle baan en doet wat anderen van haar verwachten. Daardoor heeft ze al haar doelen en verwachtingen uit het oog verloren. John wordt haar mentor en helpt haar te concentreren op wat er echt toe doet in haar leven. In de gesprekken tussen Jessica en John, in dit bijzondere café, vind je de antwoorden op de vragen: hoe kun je ontsnappen aan de dagelijkse sleur, zodat je het leven met alle mogelijkheden kunt herontdekken en je weer kunt spelen in je eigen speeltuin?

Specificaties

ISBN13:9789082200430
Trefwoorden:leidinggeven
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:12-7-2019
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Interviews en artikelen (1)

preview
Return to the Why Café - hét boek over persoonlijk leiderschap
John Strelecky 24 juli 2019 Met dit boek staat bestsellerauteur John Strelecky in het buitenland al ruim 3 jaar prominent in de top 5 van de boekenlijsten. Vanaf nu is hij ook eindelijk in het Nederlands verkrijgbaar: Return to the Why Café.

Over John Strelecky

John P. Strelecky is de auteur van internationale bestsellers als Life Safari, Het Waarom ben je hier café, The Big Five for Life en How to be Rich and Happy. Zijn geschriften zijn in 25 verschillende talen vertaald en werden op alle continenten van de wereld verkocht. Kort geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. In aanvulling op zijn boeken biedt hij regelmatig stof tot nadenken aan via zijn blog op www.bigfiveforlife.com. Als hij niet aan het schrijven of lezingen geven is, brengt John veel tijd door met het vervullen van een ander onderdeel van zijn Big Five for Life: wereldreizen maken. De langste tocht die hij met zijn vrouw maakte was een negen maanden durend ‘backpacking’-avontuur, een reis waarin hij ruim honderdtienduizend kilometer aflegde (bijna driemaal de omtrek van de aarde). Daarnaast heeft hij nog uitgebreide reizen gemaakt door het stroomgebied van de Amazone, het schiereiland Yucatan en China.

Andere boeken door John Strelecky

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Return to the Why Café