Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 21% korting
, ,

Financiën en Fiscaliteiten voor Vastgoed (editie 2022/2023)

voor HBO Vastgoedopleidingen en overige beroepsopleidingen Vastgoed en Makelaardij

Paperback Nederlands 2022 9789083241685
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
83,-
65,95
VOORDEEL - 21% korting

Samenvatting

De methode Financiën en Fiscaliteiten is bestemd voor de cursisten en docenten van de beroepsopleidingen voor Vastgoed en makelaardij. De methode leidt op voor het basistheorie examenonderdeel Financiën en Fiscaliteiten, onderdeel van de opleiding tot Vastgoeddeskundige. De examens worden afgenomen door het exameninstituut SVM-NIVO.

Het vak Financiën en Fiscaliteiten (FF) is opgebouwd uit onderdelen van deze twee vakken.
Het onderdeel Financiën richt zich vooral op een stuk bedrijfsadministratie, financiële analyse van jaarstukken en bedrijfseconomie. Het onderdeel Fiscaliteiten richt zich op de Inkomstenbelasting, BTW, Overdrachtsbelasting, Onroerende zaakbelasting en Erf- en Schenkbelasting.

De methode FF sluit aan op de toetstermen van Vastgoedcert en is uitgegaan van een tweetal belangrijke zaken die naar onze mening in het belang van opleider en cursist zijn:
- praktijkgericht;
- examengericht.

Praktijkgericht
Voor veel cursisten is de cursus Financiën en Fiscaliteiten een eerste kennismaking met de vakken financiën en fiscaliteiten. Belangrijkste is dat je als cursist kennis opdoet van beide vakken én een goede voorbereiding krijgt voor het examen. Daarnaast is ook van belang dat de koppeling met de praktijk voor de cursisten helder wordt: “Wat heb je aan de theorie?” In de theoriehoofdstukken staan waar mogelijk korte artikelen waarin we een koppeling maken tussen praktijk en theorie. Daarnaast is het taalgebruik in de methode FF helder en toegankelijk gehouden, wat niet wil zeggen dat we noodzakelijke vaktermen uit de weg gaan.

Examengericht
Het vak Financiën en Fiscaliteiten volg je niet alleen voor het opdoen van kennis: ook het examen is een gewenst einddoel. De methode Financiën en Fiscaliteiten leidt op voor het basistheorie examenonderdeel Financiën en Fiscaliteiten, onderdeel van de opleiding tot Vastgoeddeskundige. De examens worden afgenomen door het exameninstituut SVM-NIVO. Je kunt op de website www.svmnivo.nl alle informatie vinden over de examens en de aanmelding.

De methode Financiën en Fiscaliteiten: kort en bondig, gericht op het verwerven van kennis en examengericht!

Specificaties

ISBN13:9789083241685
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:380
Druk:6
Verschijningsdatum:13-7-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Jan Buist

Jan Buist is afgestudeerd aan het HEAO. Het vak Economie, financiën en schuldhulpverlening hebben zijn interesse. Naast schrijver van lesmateriaal is hij als freelance docent betrokken bij praktijkopleidingen op het gebied van makelaardij (Academie voor Vastgoed en schuldhulpverlening (NCOI). Met zijn Stichting Financieel Sterk is hij werkzaam in de schuldhulpverlening en tegelijk bedenker van preventieve projecten om schulden te voorkomen. Door zijn jarenlange ervaring als financiële hulpverlener wijst hij de weg in valkuilen en geeft tips over het werken in de fascinerende wereld van de schuldhulpverlening.

Andere boeken door Jan Buist

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Financiën en Fiscaliteiten voor Vastgoed (editie 2022/2023)