Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Provotyping

Duurzame toekomstbeelden ontwikkelen en waarmaken

Paperback Nederlands 2024 9789401499569
Nog niet verschenen, verwacht op 12‑06‑2024
34,99

Samenvatting

Hoe creëer je een verbindend toekomstverhaal voor je organisatie? In een tijdperk van groeiend bewustzijn voor biodiversiteit, klimaat en nieuwe richtlijnen als ESG, transformeert duurzaamheid onze maatschappij. Stefaan Vandist haalt inspiratie uit baanbrekende voorbeelden op het snijvlak van wetenschap, technologie en creativiteit.

Zijn missie? Organisaties aanzetten tot 'Provotypen': met zachtheid toekomstbeelden construeren, zichtbaar en tastbaar maken om zo groot engagement uit te lokken. Ontdek hoe deze aanpak impactvolle innovatie stimuleert en maak van dit boek je gereedschapskist voor een duurzamere en verbonden toekomst.

Specificaties

ISBN13:9789401499569
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:12-6-2024
ISSN:

Over Stefaan Vandist

Na een succesvolle carrière als merkstrateeg bij het internationaal geprezen reclamebureau Duval Guillaume, besloot Stefaan Vandist zijn passie voor creativiteit en strategie te richten op duurzaamheidsvraagstukken. Tegenwoordig is hij werkzaam als voltijds verbeeldingsactivis en creatief consultant, waarbij hij innovatieprocessen tot leven brengt voor een divers scala aan klanten waaronder Baloise, L’Oréal en Tomorrowland.

Andere boeken door Stefaan Vandist

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Provotyping