Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Ik weet dat u liegt

Echt alles over leugens en bedrog voor professionals

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789461260680
10
Voormalig top 10Totaal 138 dagen
EvergreenTotaal 803 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Zou het niet geweldig zijn als u elke leugen direct zou herkennen? Als u zou weten of een sollicitant overdrijft? Of een klant u belazert met een schadeclaim? Of een zakenrelatie liegt over zijn bijdrage aan een project?

Ontdek in dit praktische boek hoe u met slimme verhoortechnieken en lichaamstaalanalyse kunt voorkomen dat mensen u bedriegen.

Ontwikkel een antenne voor misleiding, manipulatie en intimidatie zodat niemand u tijdens persoonlijke gesprekken, vergaderingen en onderhandelingen nog in de luren kan leggen.

Specificaties

ISBN13:9789461260680
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:23-5-2013
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Ik weet dat u liegt
Mady Meijer | 17 juni 2013

Lezersrecensies

4.8 van de 5
21 stemmen
19
0
1
1
0

Over Job Boersma

Job Boersma is psycholoog, auteur en spreker. Hij geeft trainingen rond strategische gespreksvoering zoals bij onderhandelen, adviseren, toezichthouden en conflicthantering. Daarnaast begeleidt en coacht hij teams. Als psycholoog bekwaamde hij zich in emoties en micro-expressies analyse. Hij studeerde ondermeer ‘Facial Action Coding System’ of FACS bij Dr. Erica Rosenberg (scientific consultant voor de tv serie ‘Lie To Me’). Daarnaast werd hij in analytisch interviewen opgeleid door voormalig CIA agent en leugendetectiewizard James Newberry. Over deze onderwerpen geeft hij veel keynotes.

Andere boeken door Job Boersma

Over Guus Essers

Guus Essers is managementconsultant en politiek adviseur. Hij is gespecialiseerd in het onderzoeken, beïnvloeden en veranderen van gedrag binnen en buiten organisaties. Hij begeleidt management- en organisatieontwikkeling in bedrijfsleven en openbaar bestuur vanuit organisatiepsychologisch perspectief. Speerpunten zijn leiderschap bij verandering, psychopathologie in bedrijf, strategisch omgevingsmanagement, scenarioplanning, strategische beïnvloeding en interventiekunde. Daarnaast is hij actief als trainer en coach, gastspreker en dagvoorzitter en vervult hij een aantal bestuursfuncties. Guus werkt sinds 1986 voor finance, overheidsorganisaties, politie, energiesector, zorginstellingen, procesindustrie en onderwijs. Hij adviseert regelmatig bij strategische vraagstukken rond betrokkenheid, participatie en draagvlak, bij onderhandelingen en bij de ontwikkeling van risicobeleid voor bedrijven en overheid: de eisende, dwingende, narcistische burger wint razendsnel terrein...

Andere boeken door Guus Essers

Inhoudsopgave

Inleiding - Jazeker, ook u liegt!

1. Frisse fraudeurs, sjoemelen onder professionals
2. Liegsporen, herken de signalen van leugens en bedrog
3. Intuïtie, waarom uw gevoel u niet bedriegt
4. Micro-expressies, ik kan zien wat u voelt
5. Gesprekstechniek, lessen van de CIA
6. Psychopaten, omgaan met gewetenloze professionals

Verantwoording en literatuur
Over de auteurs

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ik weet dat u liegt