Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hoe je de beste versie van jezelf wordt - En waarom je dat vooral niet moet willen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789461264886
10
Voormalig top 10Totaal 67 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

De beste versie van jezelf worden, wie wil dat nou niet? Je wilt eruit halen wat erin zit. Elke dag beter. De sleutel vinden naar zo veel mogelijk geluk, succes en liefde. Toch?

Als je jezelf hierin herkent, dan gaat dit boek je nogal teleurstellen. Er is namelijk geen versie van jezelf, en al helemaal geen beste. Het is nog erger, want het streven naar jouw beste versie kan je behoorlijk in de weg zitten.

Het goede nieuws? Je kunt jezelf wel continu ontwikkelen en in beweging blijven. In dit boek lees je hoe je dat doet en wat het je oplevert. Zonder pasklare antwoorden of doe-wat-ik-zeg-lijstjes, maar met confronterende vragen die je een nieuw perspectief opleveren.

Specificaties

ISBN13:9789461264886
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:96
Druk:1
Verschijningsdatum:23-9-2021
ISSN:

Expertrecensies (2)

Hoe je de beste versie van jezelf wordt - ‘Een cadeautje’
Nienke van der Boom | 31 december 2021
Alleen om de titel zou je ‘Hoe je de beste versie van jezelf wordt - En waarom je dat vooral niet moet willen’ al willen kopen. En nog leuker: de verwachting, die door de titel wordt gewekt, komt ruimschoots uit, zowel qua inhoud als qua toon.
Lees verder
Hoe je de beste versie van jezelf wordt - En waarom je dat vooral niet moet willen
Elly Stroo Cloeck | 29 november 2021
Het boekje Hoe je de beste versie van jezelf wordt van Raymond de Looze heeft een intrigerende ondertitel: .... en waarom je dat vooral niet moet willen. De argumenten die De Looze gebruikt om dit te motiveren snijden hout. 
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
10 stemmen
10
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Hoe je de beste versie van jezelf wordt - En waarom je dat vooral niet moet willen
Raymond de Looze 17 september 2021 De beste versie van jezelf: je wordt er zo onderhand op elke straathoek mee doodgegooid. Maar er is geen versie van jezelf, en al helemaal geen beste. Erger nog: de continue jacht naar je ideale ik kan je juist enorm in de weg zitten.

Over Raymond de Looze

Raymond de Looze (1976) is bedrijfskundige en jurist, die zich na een internationale carrière op het vlak van complexe reorganisaties toelegde op zijn ware passie: people strategy. Over de relatie tussen organisaties en hun mensen, en hun ontwikkeling. Hij daagt met eenvoudige woorden en humor uit tot kritisch zelfonderzoek. Vanuit scherpe observaties confronteert hij soms stevig, maar op een prettige manier. Hij debuteerde in 2020 met zijn eerste boek over persoonlijke ontwikkeling, DIY Goeroe. Nog geen 10 maanden later werd zijn tweede boek gepubliceerd: Hoe je de beste versie van jezelf wordt – en waarom je dat vooral niet moet willen. In september 2023 verschijnt zijn derde boek, dat hij samen met Laurens Simonse schreef: De Rockstars Methode. Naast schrijver is hij mede-oprichter van Double-OO, dat organisaties helpt een zo groot mogelijk positieve impact op hun mensen te maken. Hij heeft het bijzondere talent om de harde kant (data, processen, euro’s) en zachte kant (verbinding, vertrouwen, commitment) samen te brengen. In zijn visie zijn beide cruciaal voor een succesvolle, houdbare organisatie die echt impact kan maken op de mensen. Zijn vrije tijd vult hij met sport, koken, theater, muziek en reizen. Hij heeft een voorliefde voor Romaanse talen. Raymond vetrekt altijd vanuit nieuwsgierigheid. Het verlangen om te ontrafelen hoe een organisatie of mens in elkaar zit. Dat deed hij samen met Laurens Simonse ook voor Team Rockstars IT.

Andere boeken door Raymond de Looze

Inhoudsopgave

Voorwoord

DEEL 1
WAAROM JE NIET DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WILT WORDEN

Intro
Statisch wereldbeeld
Beste versie in beweging
Diskwalificatie van het nu

DEEL 2
WAT HET STREVEN NAAR JOUW BESTE VERSIE OPLEVERT

Intro
Richting
Energie
Betekenis

DEEL 3
HOE JE BALANS VINDT

Intro
Naar je onderbuik
Wat levert het op, wat houdt je tegen?
Connectie met anderen

Tot slot

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoe je de beste versie van jezelf wordt - En waarom je dat vooral niet moet willen