Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

500 prompts voor persoonlijke ontwikkeling, carrière, zingeving en relaties

Paperback Nederlands 2024 9789463563635
Verkooppositie 3022Hoogste positie: 3022
Nog niet verschenen, verwacht op 28‑08‑2024
29,99

Samenvatting

500 prompts voor persoonlijke ontwikkeling, carrière, zingeving en relaties biedt een schat aan doelgerichte en geteste prompts speciaal ontworpen voor generatieve-AI-systemen zoals ChatGPT. Dit boek is een essentiële gids voor iedereen die wil groeien en zichzelf verder wil ontwikkelen in diverse levensgebieden.

Van zelfreflectie en levensdoelen tot carrièreplanning en het verdiepen van persoonlijke relaties helpen de prompts in dit boek je om gerichte vragen te stellen en waardevolle inzichten te verkrijgen. Dit boek biedt de juiste tools en inspiratie om je verder te helpen, bijvoorbeeld als je wilt werken aan je professionele groei of je persoonlijke relaties wilt verbeteren. De prompts in dit praktische boek leren je op een gerichte manier interactief met AI-systemen om te gaan, zodat je er niet alleen het meeste uit haalt, maar er ook optimaal van kunt profiteren door aan jezelf te werken.

> Breed scala aan categorieën: Bevat prompts voor persoonlijke ontwikkeling, carrière, zingeving en relaties, die elk aspect van je leven beslaan.
> Speciaal ontworpen voor AI-systemen: De prompts zijn getest en geoptimaliseerd voor gebruik met generatieve-AI-systemen zoals ChatGPT, wat resulteert in effectieve
en doelgerichte sessies.
> Praktisch en toepasbaar: Elke prompt is ontworpen om direct toepasbaar te zijn, waardoor je concrete stappen kunt nemen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Specificaties

ISBN13:9789463563635
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:28-8-2024
ISSN:

Over Bob van Duuren

Bob van Duuren is oprichter en directeur van Van Duuren Media en schrijft ruim 35 jaar boeken over een groot aantal computeronderwerpen, waarbij zijn affiniteit bij internet, programmeren, grafische toepassingen en AI ligt. Tegenwoordig houdt hij zich voornamelijk bezig met het uitbouwen van de uitgeverij, en werkt hij aan nieuwe uitgavemodellen. Hij is nog altijd een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland en geeft sinds 2002 leiding aan Van Duuren Media.

Andere boeken door Bob van Duuren

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        500 prompts voor persoonlijke ontwikkeling, carrière, zingeving en relaties