Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

AI voor senioren

Spelenderwijs aan de slag met kunstmatige intelligentie

Paperback Nederlands 2024 9789463563673
Nog niet verschenen, verwacht op 27‑09‑2024
29,99

Samenvatting

'AI voor senioren' is een toegankelijke en begrijpelijke introductie tot generatieve AI voor de wat oudere computergebruiker. Dit boek, geschreven door AI-expert Bob van Duuren, is speciaal ontworpen om senioren op een eenvoudige manier kennis te laten maken met AI-systemen zoals ChatGPT.

Het boek vermijdt lastig jargon en biedt een stap-voor-stap begeleiding om verantwoord gebruik te maken van kunstmatige intelligentie (AI). Leuke en praktische toepassingen, zoals het genereren van kleurplaten voor de kleinkinderen met DALL-E, het verzinnen van verhaaltjes voor het slapengaan en het plannen van vakantie-activiteiten, maken het boek niet alleen informatief, maar ook vermakelijk. Ontdek hoe AI je dagelijks leven kan verrijken en vereenvoudigen met deze inspirerende gids. Geschreven in helder Nederlands en voorzien van goed leesbare afbeeldingen.

- Toegankelijk geschreven.
- Vermijdt ingewikkeld jargon en biedt een heldere uitleg.
- Ideaal voor senioren en beginnende computergebruikers.
- Behandelt diverse leuke toepassingen zoals het genereren van kleurplaten, verzinnen van verhaaltjes en het plannen van activiteiten.

Specificaties

ISBN13:9789463563673
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:27-9-2024
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Over Bob van Duuren

Bob van Duuren is oprichter en directeur van Van Duuren Media en schrijft ruim 35 jaar boeken over een groot aantal computeronderwerpen, waarbij zijn affiniteit bij internet, programmeren, grafische toepassingen en AI ligt. Tegenwoordig houdt hij zich voornamelijk bezig met het uitbouwen van de uitgeverij, en werkt hij aan nieuwe uitgavemodellen. Hij is nog altijd een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland en geeft sinds 2002 leiding aan Van Duuren Media.

Andere boeken door Bob van Duuren

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        AI voor senioren