Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

IT en management

Het boek 'IT en management' is er een uit de serie I-Tracks. Jos Gielkens brengt in dit studieboek de praktijk dichtbij de theorie door een casus en veel voorbeelden.

Marinus Grootenboer | 7 september 2010

Jos Gielkens legt in 'IT en management' eerst een basis door de ontwikkeling van de ICT te beschrijven en van daaruit de behoefte aan te geven voor dit boek. De pioniersjaren zijn voorbij, ICT is een intergaal onderdeel van de moderne bedrijven en daarom is het nodig de structuur van IT en management te bestuderen en oplossingen aan te dragen voor een efficiënte en geïntegreerde organisatie. Aan de hand van een casus behandelt Gielkens het onderwerp. De organisatiestructuur wordt in het boek ten behoeve van de casus ontwikkeld. Zoals u van leerstof verwacht, is deze in eerste instantie theoretisch en worden veel definities en begrippen gegeven. Daarnaast staat het boek ook vol met voorbeelden en komt de praktijk dus ruim aan bod. De auteur sluit ieder hoofdstuk af met oefenopgaven. Hiermee kunt u zich voorbereiden op examens. Dit is een gedegen leerboek voor iedereen die zich in de ICT-organisatie wil verdiepen en bekwamen. Ook voor de ICT-er die uit belangstelling meer kennis van IT en management wil verzamelen, zit er veel materie in die beroepsmatig van pas komt.

Over Marinus Grootenboer
Marinus M.Grootenboer is een interim-manager met uitgebreide internationale ervaring. Als ICT Project Manager (PMP gecertificeerd) heeft hij grote systeemimplementaties geleid in Europa en de VS en ook project management methodieken ontwikkeld voor Nederlandse en Amerikaanse organisaties.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden