Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Master your mindset - 'Een interessant en inspirerend boek'

Wil jij onderzoeken waarom je doet wat je doet en ontdekken hoe jij je mooiste leven kunt leven? Dan is Master your mindset van Michael Pilarczyk het boek voor jou.

Brigitte Koehler | 6 maart 2018 | 2-3 minuten leestijd

Ik lees graag zelfhulpboeken omdat je er altijd wel iets in leest waar je wat aan hebt. Of wat je raakt. Master your mindset van Michael Pilarczyk heeft me erg getroffen omdat het een heel compleet boek is. Het maakte vele boeken in mijn boekenkast in een klap overbodig. Pilarczyk heeft namelijk een missie: ‘Leef je mooiste leven!’. Daarom is er dit boek want in Master your mindset staan genoeg handvatten die je leren dit te doen. 'Master your mindset' gaat in essentie over levensvragen. Waarom doe je wat je doet? En wat wil je écht?

Master your mindset bestaat uit vier delen en deel 1 is het verhaal van Michael Pilarczyck zelf. Zo kom je meer te weten over zijn levensweg, zijn successen maar ook zijn dieptepunten. Hoe hij is geworden wie hij nu is en waarom hij zijn leven drastisch veranderde. Duidelijke voorbeelden hoe hij de mogelijkheden die voorbij kwamen heeft gegrepen en zo zijn leven heeft verrijkt, mooier gemaakt.

Vervolgens lees je in deel 2 over de filosofie voor succes en geluk. Zijn onze denkpatronen misschien verkeerd of zijn we gewoon te bang om onze dromen waar te maken? En de kern van het boek, dat alles begint met een gedachte. Een deel dat je aanzet tot nadenken over jezelf.

In deel 3, Master your mindset gaat hij hier nog dieper op in. Ook hier worden voorbeelden gegeven en tips om je leven te veranderen in een leven zoals jij het wilt. Als je inziet hoe je conditionering, je denkpatronen en overtuigingen tot stand komen kun je ze gaan veranderen.

In deel 4 leer je vervolgens hoe je je mindset echt kunt gaan veranderen aan de hand van een twaalfstappenstrategie. Een methode die je kunt toepassen op alle gebieden in je leven. Het is de kunst om je die stappen zo eigen te maken dat ze een gewoonte worden.

Master your mindset is een interessant en inspirerend boek, ik ben nog niet klaar met het boek en wil het zeker nog vaker herlezen. Het boek biedt vele handvatten die kunnen helpen om je leven te veranderen zoals jij dat wilt. Mocht je meer willen weten dan kun je ook luisteren naar de podcast van Michael, die een waardevolle aanvulling is op alle thema’s uit dit boek.

Over Brigitte Koehler

Brigitte Koehler is gespecialiseerd in arbeidsmarktbeleid en loopbaanadvies.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden