Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Het ONDERSTROOMspel

Het spel voor verbinding en versterking van teams

Spel (h) Nederlands 2021 9789462722651
Voormalig top 100Totaal 22 dagen
Verkooppositie 1755Hoogste positie: 76
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Maar de onderstroom
Die niemand ziet
Bepaalt de richting
Op elk gebied
- Stef Bos

Juist wat niet zichtbaar is, wat onder de oppervlakte afspeelt, bepaalt de richting en het gedrag van een team. In die onderstroom spelen behoeftes de hoofdrol. Denk aan het verlangen aan zichtbaarheid of de wens om erbij te willen horen. Alleen wanneer een team de onderlinge behoeftes kent en daarop inspeelt, zal de samenwerking slagen. Onvervulde behoeftes zorgen voor spanning, onbegrip en ruis in de samenwerking.

Schuurt het binnen het team en mislukken allerlei pogingen om de samenwerking te verbeteren? Dan helpt dit spel te duiden wat er in de onderstroom speelt. Het kan ook andersom: loopt een team lekker en wil je weren hoe dit komt? Dan kan ‘Het ONDERSTROOMspel’ helpen om de kracht naar boven te halen.

Door dit spel krijg je inzicht in welke behoeften er in het team spelen en in hoeverre deze vervuld zijn. Zowel van ieder teamlid afzonderlijk als van het team als geheel. Het spel reikt oefeningen aan om als team te bewegen naar meer rust, vertrouwen en verbinding.

Specificaties

ISBN13:9789462722651
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:38
Druk:1
Verschijningsdatum:7-12-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Marja den Boer

Marja den Boer was ambtenaar en consultant. Nadat ze vast was gelopen in die beroepen en per fiets een wereldreis maakte, besloot ze mensen te interviewen die vol bevlogenheid in het leven staan. Ze schreef 'Durven doen wat je raakt’, een boek dat volop in de media kwam en enkele herdrukken had. Haar volgende boek over 'Veerkracht' komt begin 2015 uit. Naast schrijver, is Marja trainer en coach die mensen en organisaties helpt in roerige tijden een eigen spoor te vinden.

Andere boeken door Marja den Boer

Over Jessica Hettinga

Jessica Hettinga werkt ruim 20 jaar als trainer, coach en organisatieadviseur. Ze is partner van Ardis Organisatie Ontwikkeling en combineert leidinggeven aan het bureau met opdrachten op het gebied van leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling. In het werken met teams merkt ze steeds weer dat ontwikkeling begint met elkaar echt kunnen ontmoeten en uitspreken wat gezegd moet worden. Ruimte maken voor alle geluiden, recht doen aan wat er is én waar mensen naar verlangen, kan op een speelse en lichte manier en maakt de weg vrij voor groei en ontwikkeling. Het Onderstroomspel is een mooie manier om hier een stap in te zetten.

Andere boeken door Jessica Hettinga

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het ONDERSTROOMspel