Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Coachen naar veerkracht

Wat je overkomt is geen keuze, wat je ermee doet wel

Paperback Nederlands 2022 9789024450572
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑10‑2022
24,50

Samenvatting

Onderga je het leven, of ga je het aan?

Als coach help je mensen om antwoorden te vinden op persoonlijke en/of werkgerelateerde vragen. Maar wat doe je als je cliënt een trauma heeft? Hoe help je iemand die aangeeft dat hij handvatten nodig heeft nu het leven voorgoed veranderd lijkt? Hoe krijg je je cliënt in beweging? En waar ga je beginnen?

Veerkracht ontwikkelen vanuit trauma is het krachtigste proces waarvan je als coach getuige kunt zijn. Dit boek neemt de lezer mee in de verhalen van drie cliënten die door dit proces zijn gegaan. Aan de hand van hun verhalen krijg je zicht op wat er fysiek en mentaal gebeurt ten tijde van een heftige ervaring.

Je leest wat de impact is van therapeutische coaching op basis van de vijf modules van de Faith-methode: Voelen (feel), Aandacht, Inspiratie, Tijd en Heling. Zo wordt een heftige levensgebeurtenis een startpunt voor persoonlijke groei.

Specificaties

ISBN13:9789024450572
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:25-10-2022
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Over Inge Miltenburg-Bos

Inge Miltenburg-Bos (1968) is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van 'sterker worden door tegenslag'. Zij is opgeleid als Natuurgeneeskundig therapeut en heeft sinds 2012 haar eigen praktijk ZielsDesign. Ook is zij de sturende kracht achter het bedrijf Krachtig Mens, een groep van experts die mensen binnen organisaties succesvol helpen bij herstel en preventie op basis van de Faith-methode.

Andere boeken door Inge Miltenburg-Bos

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coachen naar veerkracht