Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Thinking, fast and slow - Nederlandse editie

Ons feilbare denken

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789047012405
Verkooppositie 4133Hoogste positie: 649
Direct te downloaden
4,49
4,49

Samenvatting

Daniel Kahneman is een van de meest invloedrijke psychologen ter wereld. In 2002 kreeg hij de Nobelprijs voor de Economie voor zijn onderzoek met Amos Tversky naar hoe mensen denken en beslissingen nemen.

Zijn gedachtegoed heeft diepgaand effect gehad op vele terreinen, onder andere economie, geneeskunde en politiek. Ons feilbare denken brengt al die jaren onderzoek en wetenschap in één boek samen, en werd wereldwijd een bestseller.

Specificaties

ISBN13:9789047012405
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:528
Druk:1
Verschijningsdatum:20-9-2018
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Daniel Kahneman

Daniel Kahneman is emeritus hoogleraar psychologie aan Princeton University en hoogleraar Public Affairs aan de Woodrow Wilson School of Public and International Affairs. Daniel Kahneman is de grondlegger van de gedragseconomie en de geluksstudies. Hij maakte korte metten met het idee van de rationeel calculerende mens die in zijn eigen voordeel handelt. Daarvoor in de plaats introduceerde hij de feilbare menselijke psyche in de economie, gekenmerkt door gebrekkig oordeelsvermogen in onzekere omstandigheden. Voor zijn baanbrekend onderzoek won hij in 2002 als eerste psycholoog de Nobelprijs voor de economie. Kahnemans onderzoek heeft grote invloed gehad op auteurs als Malcolm Gladwell (Het beslissende moment), Nassim Taleb (De zwarte zwaan) en Steven Levitt (Freakonomics).

Andere boeken door Daniel Kahneman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Thinking, fast and slow - Nederlandse editie