Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Van inclusief leiderschap naar inclusief meesterschap

En wat jij als persoon, professional én organisatie nodig hebt om dit te bereiken

Paperback Nederlands 2024 9789089657329
Verkooppositie 1420Hoogste positie: 1420
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑04‑2024
34,99

Samenvatting

Al jaren worstelen organisaties met de onderwerpen inclusie, diversiteit, gelijkwaardigheid en discriminatie. Op alle niveaus. Want natuurlijk wil niemand onderscheid maken en iedereen gelijk behandelen. Doorgaans zonder succes want er wordt vaak teruggegrepen op trainingen die nauwelijks werken, adviseurs die nooit echt eindverantwoordelijkheid hebben en een obligaat verhaal in de jaarplannen. Met als gevolg dat medewerkers en managers alleen maar moe worden van deze onderwerpen.

Hoe krijg je de energie weer terug en werk je aan duurzame oplossingen die wél verschil maken? Oplossingen waarbij de ander niet het gevoel krijgt ‘dader of ‘slachtoffer’ te zijn maar die een visie, en een manier van werken bieden waarmee wij samen op een mooie manier verder kunnen komen. Waarbij de kwaliteiten en talenten van iedereen worden gezien en gewaardeerd, ongeacht kleur, sekse, afkomst, gender of geaardheid.

In 'Van inclusief leiderschap naar inclusief meesterschap' legt Iwan Bean uit hoe je dat kunt doen. Hij heeft in zijn werk en privé veel ervaring met diversiteit, inclusie en innovatie, waarbij hij productieve en constructieve strategieën in concrete acties omzet. De kunst is om niet te polariseren maar te verbinden. Stop met praten en start met handelen vanuit inclusief meesterschap.

Specificaties

ISBN13:9789089657329
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:25-4-2024
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Over Iwan Bean

Iwan Bean is eigenaar van Iwan Bean Leiderschap, Training en Coaching en richt zich in het bijzonder op complexe leiderschapsthema’s waarbij strategie, beleid, en de implementatie centraal staan. Iwan heeft twee executive MBA-opleidingen afgerond op Nyenrode naast een master bij de Universiteit van Amsterdam en een postdoctoraal bij de Erasmus Universiteit. Hij is de bedenker en uitvoerder van de Masterclass Inclusief Meesterschap voor topmanagers. Daarnaast vervult hij op interimbasis diverse algemeen directeurs- en bestuursfuncties binnen- en buiten de Rijksoverheid, met name op beleid, uitvoering en toezicht.

Andere boeken door Iwan Bean

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Van inclusief leiderschap naar inclusief meesterschap