Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

PDB Bedrijfsadministratie met resultaat Opgavenboek

Paperback Nederlands 2024 9789463173728
Verkooppositie 5764Hoogste positie: 5764
Nog niet verschenen, verwacht op 22‑07‑2024

Samenvatting

Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek de studiemethode PDB Bedrijfsadministratie met resultaat. Deze studiemethode behandelt stap voor stap alle basisbeginselen van de bedrijfsadministratie.

Samen met het theorieboek bereidt dit opgavenboek de student optimaal voor op het examen PDB Bedrijfsadministratie. Elk hoofdstuk bevat een groot aantal praktische opgaven die naadloos aansluiten op de theorie, en die door de student kunnen worden gebruikt om zich de leerstof eigen te maken.

Bij dit opgavenboek behoort een digitale leeromgeving op www.lerenmetconvoy.nl. In deze digitale leeromgeving is een uitgebreid leerpad opgenomen waarmee u stapsgewijs door de leerstof geleid wordt. Naast het leerpad bevat de digitale leeromgeving begrippentrainers, formuletrainers, video’s, extra opgaven en alle uitwerkingen van de opgaven.

Studenten hebben de mogelijkheid om aanvullend op deze studiemethode een online examentraining te volgen op www.examentrainingen-associatie.nl. Daar zijn ook oefenexamens te vinden, waarmee zij zich optimaal kunnen voorbereiden op het online examen.

Specificaties

ISBN13:9789463173728
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:5
Verschijningsdatum:22-7-2024
ISSN:

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        PDB Bedrijfsadministratie met resultaat Opgavenboek