Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

PDB Bedrijfsadministratie met resultaat Theorieboek

Paperback Nederlands 2024 9789463173711
Verkooppositie 5765Hoogste positie: 5765
Nog niet verschenen, verwacht op 22‑07‑2024

Samenvatting

Dit theorieboek vormt samen met het bijbehorende opgavenboek en de digitale leeromgeving de studiemethode PDB Bedrijfsadministratie met resultaat. In het vak Bedrijfsadministratie staat de financiële administratie van een handels- of dienstverlenende onderneming centraal.

Inkopen, verkopen, de ontvangst van ingekochte goederen, de verzending van verkochte goederen, het uitbetalen van de lonen – het zijn stuk voor stuk transacties die in de boekhouding moeten worden vastgelegd. Bij dit alles is het van cruciaal belang dat alle kosten en opbrengsten aan de juiste periode worden toegerekend. Want alleen dan zult u in staat zijn om aan het einde van elke periode de juiste financiële overzichten op te stellen. Al deze zaken komen in dit studieboek uitvoerig aan de orde, in zeer eenvoudig taalgebruik, en geïllustreerd met een groot aantal voorbeelden. Aan het einde van het boek bent u in staat om zelfstandig de bedrijfsadministratie van een handels- of dienstverlenende onderneming te voeren.

In het bijbehorende opgavenboek staan diverse opgaven per hoofdstuk. Bij het opgavenboek behoort ook een digitale leeromgeving.

Studenten kunnen hier diverse oefenopgaven maken, begrippen trainen en extra opgaven maken. Ook bevat de digitale leeromgeving de uitwerkingen van de opgaven uit het opgavenboek. Studenten hebben de mogelijkheid om aanvullend op deze studiemethode een online examentraining te volgen op www.examentrainingen-associatie.nl. Daar zijn ook oefenexamens te vinden, waarmee zij zich optimaal kunnen voorbereiden op het online examen.

Specificaties

ISBN13:9789463173711
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:5
Verschijningsdatum:22-7-2024
ISSN:

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        PDB Bedrijfsadministratie met resultaat Theorieboek