Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Impact maken met humor

Hoe maak je de zaal gek?

Paperback Nederlands 2024 9789024464296
Verkooppositie 435Hoogste positie: 366
Nog niet verschenen, verwacht op 14‑05‑2024

Samenvatting

Stop met gortdroge presentaties en afstandelijke professionaliteit. Dit boek leert je hoe je het zware licht maakt, het serieuze luchtig, het ingewikkelde simpel, het zure zoet en het onbespreekbare bespreekbaar.

Cabaretregisseur en docent Malinca Verwiel laat je zien hoe je als spreker aan de touwtjes trekt. Hoe je je publiek kunt dirigeren, zodat ze aan je lippen hangen. Ze put uit haar rijke ervaring en universele theaterwetmatigheden die ook ten grondslag liggen aan bekende tv-programma’s als De Avondshow met Arjen Lubach en Even tot hier.

Impact maken met humor staat vol voorbeelden en technieken om ervoor te zorgen dat je publiek op een leuke, luchtige manier iets leert. Het legt uit hoe je je toehoorders inspireert, zodat ze ambassadeur worden van jouw boodschap. Zonder dat je ze de les leest. Met succes garanderende tools voor sprekers op een podium, voor trainers voor groepen en voor professionals die veel presenteren.

Malinca Verwiel is oprichter van de School voor Humor & Authenticiteit en al 35 jaar bevlogen cabaretregisseur van onder anderen Claudia de Breij, docent en trainer voor executives, economen, marketeers en engineers. Ook was ze een van de pioniers achter Loesje.

Specificaties

ISBN13:9789024464296
Trefwoorden:humor, impact
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:14-5-2024
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Impact maken met humor